Allmänt

Tårtor & söta vovvekläder! =))

ppkop5

God kväll på er alla! Det här ramlar in en smula sent, men det har varit mycket idag. Jag har inte hunnit sitta vid datorn en minut förän vi kom hem ifrån Saphiras 1-årskalas. Men det har varit en jättekul eftermiddag – och dag också för den delen. För hur stressigt det än blev, så tycker jag ju ändå att det är tokroligt att göra tårtor, så jag har ändå haft roligt mitt i all stressen. smiley Jag har knäppt av över 80 foton under kalaset och alla dem har jag inte hunnit gå igenom ännu, men några plockade jag ut i allafall till att börja med. Först och främst Loxy´s kalas-outfit, som eftermiddagen till ära fick bli denna ursöta tröjan från Pinkaholic/Posh Pooches i mjuk rosa velour med vita hjärtan. smiley

 

 

 

 

 

 

ppkop6

På ryggen sitter en toksöt liten rosa rosett med ett mjukt vadderat hjärta på, som man kan ta loss om man vill, eller sätta någon annanstans på tröjan, och den lilla luvan är kantad med en bred vit spets med en genomgående rosa band. Sötare och mer rosa kan det knappast bli. *Skratt* Till och med jag tyckte att han såg ut som en liten tjej ikväll. smiley Men det stör nog inte Loxy, och knappast nån annan heller. 😉 Han själv fjädrade mest omkring i vanlig ordning, och spatserade precis som han brukar när han får på sig något som är mjukt och gosigt. Han beter sig precis på samma sätt som han brukar göra när han gosar med mjuka plädar. =)) Den här tröjan var märkligt nog en liten smula för lång för Loxy, men för övrigt sitter den helt perfekt. Märkligt nog, eftersom det är samma storlek som alla de andra plaggen och alla kommer från Pinkaholic. Men jag har märkt att det kan vara en viss liten skillnad mellan samma storlekar ibland. Det här är dock bara marginellt och inget som stör alls. 🙂

 

 

 

 

 

saphiratarta1

Saphiras tårtor blev enkla idag, i bara en våning. Det var tyvärr tiden som fick styra där, och dubbelvåningstårtorna brukar ta en hel del längre tid, framför allt när det gäller ”skarvdekorationerna”. Men min syster och svåger blev i allafall jätteglada och nöjda med tårtorna, och det var ju det som var huvudsaken. smiley

saphiratarta2

Jag körde på samma fyllning som jag gjort med mina sista två tårtor jag har gjort, till Håkans och Evelyns födelsedagar, för den verkar gå hem hos de flesta. Och det gjorde den idag också. smiley Drygt 25 personer var på kalaset och tårtorna räckte precis. Ja, det blev faktiskt till och med en liten pyttebit kvar som delades broderligt och systerligt mellan ett antal personer… Jag skulle tro att dom fick ca en matsked var… *Skratt* Men man får väl se intresset som ett gott betyg. smiley

Saphira fick förstås äta sin tårtbit själv för första gången i sitt liv, och det var en livad tillställning. Hehe! Jag behöver väl knappast tala om att lilla fröken fick ta sig ett bad efteråt och kläderna lär nog aldrig bli sig själva igen. Självklart har jag en hel serie foton på denna stora händelse, men dom kommer i morgon tillsammans med resten av kalasbilderna och alla fina presenter hon fick. Lilla dockan somnade som en stock så fort Nicole lade ner henne på kudden, och jag skulle tro att hon sover ganska gott i natt. 😉

Det lär nog jag också göra efter den här dagen. =)) Stressig och massor att göra men jätterolig skulle jag kunna sammanfatta den. smiley
Så nu säger jag god natt till er alla och kryper i säng. I morgon ska jag iväg till min stickfobi-terapi igen och så har vi tvättstugetid också, men jag ska nog hinna med att få in lite foton från den här dagen i allafall. 😉
Må så gott alla och på återseende i morgon bitti. Natti natt!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...