Allmänt

Bästa köpet till Loxy! =))

dots1Lilleman i jackan för dagen från Pinkaholic/Posh Pooches. smiley Det här är nog den absolut skönaste hundjacka jag har hållt i mina händer nångång i mitt liv tror jag. Så underbart mjuk och följsam, i ett nästan sidenliknande tyg kantat med mjuka bomullsband och fuskpäls runt luvan. Lagom fodrad och i en skimrande vackert brun färg med rosa prickar.

 

 

 

 

 

 

 

dots2

Jackan knäpps med fyra knappar under magen och på ryggen finns två små fickor som stängs med små vackra ”diamantknappar”. Den här jackan är tio gånger finare i verkligheten än vad den är på bild och så otroligt mjuk och skön! Kvaliten är fantastiskt och den är otroligt välsydd. Ett av mina absolut bästa köp måste jag helt klart säga. smiley

Massa tack Anna! smiley Jag överväger starkt att klicka hem den turkosa också… smiley

 

 

 

 

 

 

dots3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...