Personligt

Svårtflirtad kille…

loxymatte1

Så har vi varit iväg på ytterligare en session på vår stickfobi-terapi, Loxy & jag. För lilleman var förstås med, fattas bara annat. smiley Det här var i hallen precis innan vi skulle åka och jag försökte få en puss av honom på vägen ut. Men min lilla surpelle var pinknödig och svårflirtad till max…hehe…

loxymatte2

”Fåååår matte en puss?” ”Nä!” smiley *s*

loxymatte3

Då snor man en i stället! smiley

Kolla in Loxy’s uttråkade min… smiley ”Men morsan…” liksom…. *s*

Nu är det snart dags att dra ner i tvättstugan och bära upp all tvätt som ska hängas på tork överallt i lägenheten. Samma visa varje gång! Jaja, det doftar ju gott av tvätt- och sköljmedel här hemma i allafall. 😉

Ha en fortsatt fin dag alla! Återkommer lite senare med utlovade kalasbilder. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...