Personligt

God natt med en liten Gizmobild…

gizmonatti1

Ikväll säger jag god natt med en liten bild på min älskade Gizmo. Jag saknar honom verkligen enormt mycket, och vissa kvällar mer än andra. Då känns det så otroligt tydligt att han inte finns här länge. Konstigt egentligen, för han var ju så gammal och trött den sista tiden och gick mest runt och strosade i sin egen lilla värld, när han inte låg och sov nånstans. Och ändå är det så oerhört tomt efter honom. Men jag vet ju att jag fattade rätt beslut och jag är lugnare nu när jag vet att han inte mår dåligt. Men det ena utesluter ju inte det andra, så saknar honom gör jag ju likaväl. Det gör jag dock med mina andra katter Tussie, Linus, Mascot och mina hundar Rex och Pascal också, så det där kommer man nog aldrig ifrån. Det är ju tyvärr den mörka baksidan med att älska djur.

butt7

Men nu ska jag inte gräva ner mig i dystra tankar. Jag mår egentligen jättebra ikväll, Håkan har kommit hem efter tre dygn på Såtenäs och huvudvärken har äntligen gett med sig. 🙂 Det är bara i mellanåt som tankarna på Gizmoliten kommer så här, och det är väl helt naturligt.

Nu ser jag fram emot morgondagen. 😀 Först ska jag iväg till min stickterapi, kanske inte så där tokkul, men dock nödvändigt och förhoppningsvis kommer jag väl någon vart med min sprutskräck snart också. Sen ska jag möta min syster Nikki och hennes kompis Miah på Café Viskan och ta en fika och efter det ska jag iväg och inhandla Dagens/veckans/månadens Vill Ha som alltså blir Dagens Inköp i morgon. 😀 Återkommer såklart med rapport om det i morgon. 😉

 

Nu ska jag göra mig i ordning för sängdags här, och hoppas på lite sömn i natt så jag inte går på öronen till terapin i morgon.
Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt! På återseende i morgon.

 

tavlingsbild1 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...