Allmänt Personligt

Nattbabbel… ;-)

tecknad-ljus1

 

Hej på er därute i natten!

 

Klockan är halv fyra och här sitter jag i vanlig ordning och småpysslar för att bli tillräckligt trött för att få sova en liten stund. Jag trodde naturligtvis att jag skulle somna som en sten ikväll, efter den här intensiva dagen med trollugen Saphira, för jag var helt slut när dom hade åkt hem. Inte hann jag med min vanliga lilla middagvila heller, så jag borde verkligen ha sovit som en stock nu. Men den enda som drar timmerstockar i det här huset för tillfället är min kära sambo. 😉 Och han har däremot sovit en bra stund idag, hur han nu lyckades med det, så som Nikki och jag höll låda här ute. *s*

Men han har varit ovanligt trött den sista tiden. Jag hoppas att det bara är det trista vädret som gör det, så han inte är på väg att bli sjuk. Många runt omkring oss är ordentligt förkylda just nu. Men jag har nämnt det förut; jag undrar ändå om inte både Håkan och jag skulle behöva någon slags vitamintillskott nu under den här mörka årstiden. Ingen av oss brukar vara så här extremt trötta i vanliga fall. Hur som helst är jag glad att han får sova i natt, trots att han sov på dagen. Det där kan ju ställa till det för en ibland, så man blir liggande vaken på natten i stället. Själv har jag inte det problemet, men mina sömnproblem har ju också helt andra orsaker.

 

illust114

 

Nu har jag i allafall tagit mig en kopp örtte som enligt paketet ska vara rogivande och hjälpa till så man somnar gott. Jag har aldrig märkt att det har funkat tidigare, men det var gott med en kopp te i allafall. 🙂 Den enda nackdelen när jag dricker te så här på natten är att jag får besöka hjärterummet lite väl ofta sedan, och då kan det vara en orsak till att jag inte får sova i stället. *s* Snacka om problem alltså..haha!

Men jag ska i allafall göra ett försök nu att vila lite. De här timmarna här uppe vid datorn har gjort mig ganska trött i ögonen, så om inte annat så ska det bli ganska skönt att vila dem i mörkret en stund i allafall. 😉 Man kanske skulle räkna lite får.. Det har aldrig funkat tidigare, men varför inte.. Jag är öppen för alla förslag.. 😛

Hoppas ni sover gott därute ni andra i allafall, och att ni får en fin morgon när väckarklockan ringer.

På återseende i morgon (bitti förhoppningsvis… *s*) igen och dröm sött alla!

 

sheep9

 

Edit: Räkna får gick inget vidare, så nu klockan 05.16 har många fårskallar hunnit över det där staketet utan att jag lyckas slockna för det. *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    välkommen till klubben ;-D vi kanske skulle starta fårskallarna som inte kan sova hur mkt vi än räknar ))….
    men jag har lärt mej 1 bra sak utav er, att ligga kvar i sängen/soffan,bara man får vila.MEEN JAG VILL SOVA.
    Kram/V

Kommentarer är stängda.