Allmänt

Dagens inköp från Molles Petshop

molles-petshop8

Idag kom alltså paketet med varorna ifrån Molles Petshop som mamma och jag beställde härom dagen. Vi köpte varsin likadan ljusblå bädd med hjärtan och tillhörande små söta mjukisleksaker, och sen köpte jag även ett sånt där tokgulligt rosa hjärta som jag har sneglat på ganska länge. Som tur var så älskade Loxy det där pipande hjärtat, så det kommer inte bara ligga någonstans och se gulligt ut för min skull…haha! Sedan beställde jag även två stycken charms till honom också, och ett till Elliot, ett Cutey, som mamma ska få av mig i kväll. smiley Jag är jättenöjd med grejerna och sängen är faktiskt ännu sötare i verkligheten och helt perfekt för Loxy. Kanonbra service och snabb leverans, så jag kan helt klart rekommendera Molles om ni funderar på att beställa något där. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...