Allmänt

Halsbandshängen från marknaden

marknadsfynd1

Jag köpte ju lite charms, eller hängen, på marknaden i lördags som jag lovade att lägga upp bilder på här. Det blev lite blandat, både till mig själv och till Loxy. De här översta är väl egentligen till mig, men ett par av dem skulle jag lika gärna kunna sätta i Loxy’s halsband. Jag tror bara de är lite för tunga för det. Hjärtat är ett rosa så kallat Muranohjärta, något som jag har tänkt köpa länge men det har inte blivit av förän nu. De fanns i massor med färger och jag hade gärna köpt flera stycken, men nu blev det ett rosa. Förstås! smiley Det översta hängen är ganska stort och sitter i en lång kedja. Det fastnade jag för helt enkelt därför att det är ganska svårt att hitta smycken i form av älvor över huvudtaget. Det här var lite annorlunda mot de man brukar se ute i affärerna. Hänget längst ner till höger är en stor, oregelbunden pärla infattad i silvertråd. Ett fantastiskt vackert hantverk, och inget smycke var det andra likt. Det kommer passa perfekt till ett långt halsband jag har, där hängsmycket är utbytbart.

 

marknadsfynd2

Hängena som definitivt var till Loxy är de här två. smiley Hello Kitty-hänget fanns i rosa också förstås, men nu valde jag ett blått för omväxlings skull. Hehe! Men då var jag ju tvungen att väga upp det hela med något annat i rosa i stället. *s* Och då blev det en riktigt blingad Playboy bunny. smiley De här två är lite mindre och väger inte mycket, så dom kommer passa perfekt att fästa i något av Loxy’s halsband. 🙂 Jag har dessutom ett hänge i form av ett ben fullt med glitterstenar och en liten guldfärgad napp med lite bling på också, som ska på nånstans. Vi får väl se vilket halsband som ska bli blingat med de här nya grejerna. smiley

 

 

 

marknadsfynd3

Sen passar jag på att klämma in en bild på min nya väska i det här inlägget också, eftersom det var ett fynd från marknaden också. smiley En perfekt vardagsväska med lång axelrem som jag får ner min lilla mini-bloggdator i och bara 100 riksdaler. smiley Sen glömde jag tyvärr att fota dem, men jag fick även tag på nya plattskydd till spisen på marknaden, och det var verkligen behövligt! Ett enda av fyra var obränt, alla andra var typ svartgrå. Hehe! Nu ligger det vita, fräscha plattskydd på plats, jättesöta med ett mönster av små stiliserade blommor och blad. Så jag är verkligen nöjd med min dag och mina fynd på årets höstmarknad! =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...