Allmänt

Loxy’s klädhörna färdig!

loxys-kladhorna1

Hallen blev alltså det slutgiltliga målet för Loxy’s lilla klädhörna. smiley Det kändes som det var det mest logiska också, eftersom det faktiskt är när man ska ut som man kommer att behöva kläderna, halsbanden, kopplen osv. Dessutom hade vi ingen direkt plats någon annanstans, men med lite pyssel och ommöblering så blev det helt plötsligt en ledig liten plats här. smiley Byrån är precis smockfull och som ni ser, klädhängaren likaså. Jag skulle kanske ha satsat på en ”människobyrå” i stället. *skratt* Men det är ju inte lika sött. =)) Tavlan som står på byrån ska hängas upp, men jag har inte fått det gjort ännu, plus att det ska upp en liten hjärtformad kroktavla för hans smyckeshalsband. Men sen är det så gott som klart här. Håkans enda kommentar var bara; ”Det ser ut som om det bor en liten unge här…” smiley

Nu ska jag sätta mig i soffan och pyssla lite med halsband och hängen och se vad jag får till där. 🙂 Ha en riktigt fin kväll alla. Återkommer lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...