Allmänt

Dagens Vill Ha från Gina Tricot & Din Sko

God kväll på er!

 

Jag satt och kikade runt lite på nätet här på kvällskvisten och fastnade inne på Gina Tricot’s webshop. Jag vill ha nya kläder! 😛

Nicole visade mig ett par grymt snygga leggings idag, som hon själv vill ha. Och jag kan bara hålla med – jag vill också! *s* Sen hittade jag även en tunika som jag blev förälskad i, och tillsammans med ett par likadana toksnygga stövlar som syrran köpte för ett litet tag sen, så hade outfiten varit komplett. 😀

 

 

Den här tunikan finns även i grått, och jag är lite osäker på vilken jag tycker mest om. Men när jag tvekar så mellan svart och någon annan färg så blir det alltid det svarta. *s*

Den här tunikan skulle bli sjukt snygg tillsammans med dessa…

 

Ett par toksnygga svarta glansiga leggings. Min syster hade tittat på dem nere i Gina Tricot’s butik i stan (innan dom tog slut där…*s*) och sa att dom var i skinn. Men med tanke på priset så måste det väl nästan vara konstskinn i så fall? Men det är oväsentligt för min del, jag tycker bara dom är grymt snygga! Och priset är ju som sagt mer än överkomligt!

 

nikkis-boots1

 

Pricken över i:et på den här outfiten skulle som sagt vara de här otroligt snygga stövlarna som Nicole nyligen köpte.
Stövlarna kommer från Din Sko och minns jag inte helt fel nu så får man betala drygt 600:- för de  här skönheterna. Jag älskar snörningen framtill och klacken är precis den typen som jag trivs bäst att gå i. Skafthöjden är också helt lagom tycker jag. Själv är jag inte helt förtjust i de lårhöga stövlarna som man ser överallt nu, men det är på mig själv förstås. På andra kan jag tycka det är jättesnyggt till rätt kläder. Men jag tror inte Håkan skulle gilla att jag gick omkring i såna på stan. Sängkammarstövlar kallar han dem…haha! 😉

 

Men de här sakerna står ganska högt på min önskelista nu. Undra bara om jag kan köpa ett par såna här leggings utan att min syster styckar mig. *skratt* Hon blev galen när dom var slut både i stan och i Knalleland. Jag kanske får beställa ett par till henne i stället, för familjefridens skull. 😛  Äh, vi får se. Skitungen fyller år snart så vi får väl se vad jag hittar på. 😀

 

Nehepp, nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa i säng. Håller både tummar och tår för att jag ska få sova hela natten utan avbrott. Men huvudsaken är att jag får sova någonting över huvudtaget så jag slipper ligga vaken och glo i taket tills i morgon bitti.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    ååååhhhhhhh!!!!!!!! Jag blinkar otroligt mycket med ögonfranserna till detta inlägget, bara så du vet 🙂 🙂 🙂
    Puss puss

  2. säger:

    Leggingsen var ju skit snygga ska jag nog oxå köpa mig ett par=)

Kommentarer är stängda.