Naglar Skönhet & hälsa

Nikki’s lila naglar med ”svansar”! :-)

naildeko-nikkis1

 

Hallå därute i kvällen alla! 🙂

 

Det blev lite sent det här, men jag lovade ju ett inlägg med Nikki’s nya naglar ikväll, så här kommer de.

De här naglarna är bra mycket enklare än hennes tidigare designer, bra mycket enklare än något jag gjort över huvud taget. Men det var ett önskemål ifrån Nikki. Hon ville ha lila naglar med svarta ”svansar”, egentligen bara ett par svansar på varje nagel, men jag tyckte det var snyggare med ett par till på varje, och som tur var tyckte hon om det också. 😀 Den här typen av nageldesign är förstås mycket lättare för Nikki att hantera som småbarnsmamma, i stället för naglar med mängder av rhinstones, pärlor och andra dekorationer.

 

naildeko-nikkis2

 

Dom här naglarna har jag gjort utan att mäta ut storleken på Nikki först, så dom blev tyvärr inte exakt rätt storlek. Till nästa gång ska vi mäta ut hennes nagelstorlek mer noggrant. Men å andra sidan blir det nog gelénaglar nästa gång och de kan jag ju liksom inte göra i förväg. 😉 Vi får väl se vad hon har för önskemål då. Men vi har pratat lite om pärlor inhärdade i själva gelén, så något åt det hållet blir det i allafall.

 

Nu ska jag kika på dokumentären ”Världens undergång” om 2:a värdskriget på 1:an, och samtidigt passa på att fixa till mina egna naglar lite. Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon bitti igen alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    dessa var nog de bland de finaste du gjort tycker jag =)

  2. veronica säger:

    Dom är toksnygga…Vill ha nästa gång 😉 kanske med ngt bling i gelen.Kram/V

Kommentarer är stängda.