Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Fika- och nageldag med lillasyster Nicole

nikki-nagelvard4

Dåså, då börjar vi med lite foton från onsdagen. 🙂

Lillasyster Nicole var här på fika- och nagelpysselbesök och massa systerbabbel förstås. 😀 Vi startade med en fika, kaffe och morotskaka plus en riktigt god ny kaka som jag testade för första gången – Cheesecakebrownies! Jag lägger ut receptet på den senare.

 

nikki-nagelvard1

 

Sedan flyttade vi in i manikyrhörnan för att fixa till Nicoles naglar. Förra gången jag satte på hennes lösnaglar så gjorde jag det nere hos mamsen och hade bara med mig det allra nödvändigaste dit. Nu passade jag på att fixa till hennes egna naglar lite extra, tryckte ner nagelbanden och polerade naglar för att lösnaglarna ska sitta bättre och snyggare. Till min systers stora fasa! Haha! Hon gillar inte den där nagelbandsdelen. *s*

 

nikki-nagelvard2

 

Håkan kom  in och tog lite foton på oss när vi satt där. Försök att bortse ifrån mina sunkiga mjukiskläder som jag drog omkring i den dagen..haha! Jag hade bakat hela förmiddagen och var helt slut när Nicole dök upp. Så hon fick stå ut med att jag inte superfixat mig inför hennes besök. 😛

 

nikki-nagelvard3

 

Glädjande nog så blev hon toknöjd med resulatet – trots att jag lagt på en silverrand i skarven mellan färgerna. 😀 Själva designen, med vita naglar och blå tippar hade hon ju hittat på själv, men det blev bättre med en tunn linje silverglitter under tippen. Som sagt var så tyckte jag själv att den här designen var riktigt kul och läcker, för jag gjorde den ju på mina egna naglar sen. =))

Kul i allafall att hon tyckte om sina naglar. Och hon var såå himla fin i håret! Jag hade också hårförlängning för många år sedan, vid två tillfällen till och med. Den ena gången när jag var blond och den andra gången som mörkhårig. Men då gjordes det på ett annat sätt och blev inte alls lika bra som dagens metoder. Det är nästan så man känner för att klippa av sig håret och sätta i löshår istället. *Skratt* Nej, det gör jag nog inte, men snyggt är det! 😀

 

Nu kom min mamma upp en sväng så jag ska umgås lite med henne. =)) Ha en fortsatt fin dag, så återkommer jag lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Så fint!

Kommentarer är stängda.