Inredning & design Inredningsprylar Pyssel & handarbete

Växtranka utskuren i trä!

ranka1

Som jag har berättat så håller jag ju på att måla om alla våra ramar vita här hemma, och sen ska dom upp på vår hallvägg igen, där vi har en samling med foton på nära och kära. De flesta foton ska bytas ut nu också, så det var definitivt på tiden att dom togs ner och uppdaterades lite. Vissa av korten var flera år gamla och i allafall när det gäller barnen så känns det som att det är på sin plats att byta till nyare med jämna mellanrum. 🙂

***

 

Men förutom alla korten så har jag länge haft en idé om något mer på väggen. Jag har varit inne på något väggord, eller kanske någon annan självhäftande dekoration – liknande dem som Ikea har i form av blomrankor.
Men nu har Håkan och jag bestämt oss – det blir en vit växtranka utskuren i trä – något liknande den här ovan. Vi tycker båda om när det går ton i ton eller till och med i samma färg som här, vitt på vit vägg och jag tror även att en svart sådan här ranka skulle vara sjukt snygg på vår svarta vägg i vardagsrummet. Men först och främst ska vi göra en till hallen.

Så nu ska jag försöka rita upp en blom- eller växtranka på fri hand som vi sedan ska föra över på plywood. Sen sågar Håkan ut den (Jisses, vilket precisionsjobb!!) och jag målar den vit. Vad tror ni? Kan det vara något för att liva upp en annars lite tråkig vägg med enbart foton?

 

Jag inbillar mig i allafall att det kan bli lite annorlunda och riktigt fint. 😀

 

 

Jag sparade ner bilderna för längesen för egen inspiration och minns tyvärr inte vart de kommer ifrån.
Om du känner igen dina foton så maila mig:

indra@cherlindrea.se

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Hej sötnos! Vad skönt att du har fått ordning på målningen 🙂 Det låter superfint med en växtranka på väggen, vilken händig man du har som ska såga till den! (Då kanske man kan ha överseende med eventuella felköp i spetsbranschen ;)) Känns lite annorlunda också, jag tycker nästan att det har gått inflation i de där väggorden 😛
  Jag hade en anonym kommentar hos mig men gissar att det var du som ville se det rosa badrummet 😀 Det kommer, Maggie utlovar ett stort ”hemma hos” så fort vi är mer i ordning 🙂 Och det söta duschdraperiet kommer förresten från Åhlens!
  Jag har inte riktigt vant mig vid sommartiden än men ska försöka krypa i säng nu så jag slipper sova bort en dag till 😉 Hoppas du vaknar till en härlig morgon! Massa kramar!

 2. Cherlindrea säger:

  Emma: Hej sötaste! Men vad i hela friden..? Anonym? Jag tar alltid för givet att mina uppgifter fylls i automatiskt när jag kommenterar hos dig, det måste ju ha blivit en miss där. Haha! Men visst var det jag. 😛 Det ska i allafall bli superkul att se ditt ”hemma hos”. 😀 Duschdraperiet lovar gott… Haha!
  Hoppas du fått sova lite nu på morgonen och får en jättefin dag idag!
  Massa kramar!

  Btw, du anar inte vad duktig min sambo är på att köpa spets! *skratt*

 3. Inspirerande bilder. Verkligen snyggt sätt att arrangera foton. 🙂
  KramKram!

 4. Cherlindrea säger:

  Snusan: Visst är det snyggt! 😀 Jag tänkte att jag skulle göra något liknande på vår hallvägg. Hoppas att jag får ihop det. *s*
  Kramiz!

Kommentarer är stängda.