Inredningsprylar

Shoppingfynd!

shopping11

 

Hej hopp alla! Då var den här dagen nästan slut också. Det är inte klokt, jag tycker dagarna bara rusar iväg!
Vi har varit i Knalleland i dag igen och inhandlat lite saker som jag spanade in när vi var där i lördags, och jag är såå himla nöjd med mina köp idag! 😀 Men jag har inte hunnit fota dem ännu, och då kom jag på att jag inte visat mina fynd från sista Knallelandsturen ännu. Och det var verkligen fynd i ordets rätta bemärkelse. =))

***

På EKO-hallen finns det alltid ett eller flera bord med en massa prylar som bara kostar 10:- styck. Ibland är det bara en massa skräp där, men ibland kan man faktiskt göra riktiga fynd där också. Och är det dessutom saker man varit ute efter eller varit på väg att köpa till ordinarie pris så känns det ju förstås som ett riktigt klipp. Och precis så kändes det för mig. 😀

*

De ceriserosa plastkorgarna var helt perfekta i mitt badrumsskåp, den stora med puder, ögonskuggor, läppstift och liknande i, och den lilla med alla pennor, mascaror osv. De ersatte en tråkig BigPack-förpackning och ett dricksglas, och det ser verkligen bara såå mycket finare ut, även om det är inne i skåpet och bara syns av mig då och då. 😉 Kanske lika bra eftersom det är barnkorgar egentligen. *skratt*

*

shopping2

 

Galgarna bara älskar jag! 😀
Jag vet inte hur många år jag har tänkt att köpa såna här galgar – eller sy också för den delen – men det har bara inte blivit av. Och dom har inte varit alldeles billiga heller för den delen, så jag har inte riktigt känt för att lägga de pengarna på galgar. Men 10:- för 2-pack tycker jag var ett kanonpris! 😀 Jag skulle ha köpt fler direkt, för idag var dom naturligtvis tokslut. Men jag är glad för de sex jag har i allafall. =))

***

De rosa smörknivarna hittade jag på Lagerhaus och stearinljusen på Europrice som är på väg att lägga ner och därför hade 25% rabatt på hela sortimentet. Där köpte jag även träramarna som jag ska klä i tyg tänkte jag.

***

 

Så det var inte många kronor jag gav för de här sakerna. En sån där shopping som man känner sig så där jättenöjd med. 😉
Idag var det dock inga såna här reaklipp, men lika glad är jag för det. *s* Foton kommer senare. Nu ska jag dricka mitt te och kika på nyheterna innan det är dags för en liten eftermiddagstur med lilleman.
Må så gott alla och ha en fortsatt fin eftermiddag!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    snygga galgar

  2. Cherlindrea säger:

    Tack! 😀 Och tack för titten. Jag kikar in till dig lite senare. 🙂

Kommentarer är stängda.