Inredningsprylar

Grillkväll med vännerna i kväll

rosa-grill1

Igen skulle man väl kunna säga. *s* Men ikväll får vi faktiskt gäster. smiley Helén & Jari kommer hit ikväll och äter middag tillsammans med oss och nu ska dom få smaka på den underbara kycklingen och såsen som jag berättade om härom kvällen. Varken Håkan eller jag har något emot att äta den så snart igen. Det ska bli spännande att höra vad dom tycker om det. =))

Så jag har lite brådis nu. Jag ska blanda till salladen nu, och fixa med allt det sista. Så jag återkommer senare ikväll om det inte blir för sent, annars blir det i morgon bitti. Ha en ljuvlig sommarkväll alla, och ta vara på värmen. smiley

Btw, den här grillen skulle man ju inte behöva kasta efter mig precis… smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...