Inredningsprylar

Toksöta rasprylar för den hundtokiga… :o)

molles-petshop1

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg härom dagen, så hittade mamma och jag en webshop med djurprodukter som vi inte sett förut, nämligen Molles Petshop, och där fanns även lite saker till ”Matte & Husse”. smiley Här kommer ett litet urval av dessa ursöta saker, och först ut är en fotoram som hålls upp av en Black&Tan Chihuahua, 139:-

molles-petshop2

Ytterligare tre fotoramar, denna gång med en pomeranian, eller det gamla namnet dvärgspets som många kanske känner den bättre som, plus en svart och en vit pudel. Även dessa kostar 139:-

molles-petshop3

Katter måste ju också få vara med förstås. smiley Den första är en Tabby-Orange, den i mitten är en vit perserkatt och den längst till höger är en Silver-Tabby, nästan samma färg som Gizmo fast han är långhårig. ;o) Även kattramarna ligger på 139:-/st.

molles-petshop4

Sista hundramarna. En Yorkshireterrier, en Cairn terrier och en Malteser. 139:- för samtliga.

molles-petshop5

Ursöta pennmuggar, med i tur och ordning; svart Pudel, Yorkshirerterrier-korthår och Papillon. 189:-/styck.

molles-petshop6

Ställ för anteckningsblock/papper och penna, med kraftig magnet på baksidan, så att den både kan sättas upp på kylskåp och ställas på ett skrivbord. Den ena med två Cavalier King Charles Spaniel och den andra med silverfärgade Pudlar, en vuxen och en välp. 199:- styck för dessa. Ett riktigt superpris tycker jag! smiley

molles-petshop7

Och så sist ut – två chihuahua förstås smiley … i Black and Tan på ett set för anteckningsblock/papper och penna. 199:- för detta också naturligtvis. 🙂 Hade jag bara haft lite mera plats på skrivbordet och arbetsbordet, så hade jag gärna haft dem alla tre, men varenda liten milimeters yta tas upp utav dator, scanner, skrivare, ritplatta och mängder med andra måste-ha-saker på skrivbordet. *s* Men man får väl se om det blir någon liten plats ledig nångång, så jag kan klämma ner åtminstone en liten pennmugg någonstans i röran. smiley

Samtliga varor och foton kommer ifrån Molles Petshop.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...