Inredning & design

Ny tidningsprenumeration – Sköna Hem

skonahem1

Jag bestämde mig för att börja prenumerera på en ny tidning igår, nämligen ”Sköna Hem”. Jag har haft den tidningen förut, och för inte så längesen så delade mamma och Tess, min lillasyster, på en prenumeration av just Sköna Hem. En period i mitt liv, när jag jobbade för en inredningsarkitekt i Örebro, så var jag helt tokig och läste precis allt jag kom över om inredning. Jag köpte inte bara precis alla svenska inredningstidningar som fanns varje månad, utan letade även upp tidningsbutiker med ett bredare sortiment och köpte de norska och danska tidningarna också. Jag kan faktiskt inte ens gissa hur mycket pengar jag lade ner på bara tidningar och tidsskrifter varje månad.

Numera hittar jag det mesta jag vill ha inom inredning (och de flesta andra ämnen också för den delen) på nätet, men det är ändå alltid roligt att ha en ”papperstidning” också, att mysa med i soffan eller sängen en söndagseftermiddag. smileyDigitalfoto för alla” är också en tidning jag prenumererar på, och som dimper ner i brevlådan var tredje vecka. Jag blir lika glad varenda gång. =)) Likaså när ”National Geographic” kommer, även den var tredje vecka. Förutom dessa tidningar, så kommer ju även ”Hundsport” en gång i månaden, men det är ju inte en tidning som jag aktivt har valt att prenumerera på, utan den kommer ju för att jag är medlem i Kennelklubben. Men det är ju inte mindre roligt när den dyker upp för det. smiley

skonahem2

Jag hoppade faktiskt på ett erbjudande, när jag valde att börja prenumerera, så jag kommer att få ett par gulliga premier när första inbetalningen är gjord. Dels en benvit Pashminasjal i 60% ull & 30% silke. Den är ca 70 x 160 cm lång, värde ca 219:- . Dessutom kommer det att skickas ett halsband till mig, ifrån Pure Design. Kedjan är ca 80 cm lång och består av stora, ovala ringar. Längst ner hänger en avtagbar, ca 4 cm lång äkta turkos. Smycket är helt nickelfritt och värt ca 395:-

Hur mycket premierna egentligen är värda har jag ingen aning om. smiley Men jag bryr mig inte nämnvärt heller. Riktigt fina tyckte jag dom var i allafall.

Ordinarie tidningspris är 52:- men nu får jag 3 nummer plus premierna för 49:- plus 29:- i frakt. Det är jag riktigt nöjd med! smiley Nu ser jag verkligen fram emot min första tidning, och framför allt julinumret måste jag erkänna. Artikelspecialen om husen vid hav & sjö vill jag inte missa. =))

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...