Inredning & design

En rosa drömpool…

rosa-pool1

Som klockslagen på de senaste inläggen säkert antyder, så har jag inte sovit i natt som jag trodde. Ja, natten är väl inte helt slut än, om man inte måste gå upp tidigt, så jag ska lägga mig och vila en liten stund till. Annars har jag ägnat en hel del av natten åt att ladda ner och installera nya fonter. Jag har hittat tre riktiga toppensidor med mängder av gratis snygga typsnitt, ”Simply the best fonts”, ”1001 free fonts” och ”Search Free Fonts.com”. Alla tre är kanonbra och har mycket att välja bland.

Men så, bara av en händelse, ramlade jag över den här bilden och blev helt förälskad. Jag kan försäkra att jag hellre hade legat och haft det skönt i en ROSA pool uppe på en terass, än att tanka ner fonter på nätterna. smiley Visst är den bara helt underbar! Varför envisas de med att alltid göra poolerna blå? Det finns ju en massa andra fina färger som hade gjort sig utmärkt i en pool, hör och häpna, inte bara rosa. smiley Men det kanske kommer, jag hittade ju denna, så hoppas kan man ju alltid. Jag skulle till och med kunna tänka mig att masa mig iväg på morgonen och motionssimma i badhuset om poolen var rosa… Hahaha! Nja, kanske… *skratt* Men fin var den i allafall, som sagt var. Fler färger i poolerna, säger jag. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...