Inredning & design

Nytapetserat! =))

Hej alla! Hoppas ni har fått en fin start på det nya året! smiley

Jag hade egentligen tänkt fått ut mina nyårsfoton här på bloggen tidigare, men till min stora fasa hade jag knäppt av närmare hundra foton under kvällen! Så det krävs lite jobb för att sortera och välja ut vilka som ska få vara med. I vanlig ordning så finns där både dubbletter och tripletter av exakt samma motiv, allt för att försäkra mig om att åtminstone något blir lyckat. smiley Men i väntan på nyårsbilderna, så var jag bara tvungen att lägga ut lite före och efter bilder på vårt vardagsrum. Vi har öppen planlösning, med vardagsrum och matplats i samma rum, så vi valde att bara tapetsera vardagsrumsdelen i en avvikande färg. Efteråt såg vi att vi borde ha tagit med ytterligare en liten vägg i slängen, men det blir så småningom. Det blev i varjefall en oerhörd skillnad på hela rummet, och vi är supernöjda. I och med att vi har mycket och stora fönster, så funkar det med svart tapet utan att det blir för mörkt. De här fotona är dock tagna på nyårsnatten. smiley

Detta är taget en kväll nu i höstas. Det var det enda fotot jag hittade just nu, som visar väggen tydligast. Rummet blev såå mycket mer ombonat och snyggt efter tapetseringen. För några år sen hade jag förmodligen satt i halsen om något sagt att jag skulle välja en svart tapet. *garv* Då skulle ALLT bara vara vitt! *s* Tyvärr är det svårt att få fram på bild, men tapeten är något mönstrad, en strukturtapet med små, ja hur ska man förklara, fyrkanter..? på. Tog ut en liten bit ur ett foto där det syns någorlunda.

 

 

 

 

 

I vilket fall som helst så är vi som sagt supernöjda, så nu ser jag fram emot att få tapetsera om sovrummet också, något som vi tänkt göra ända sen vi flyttade in. smiley Det gör ju så himla mycket för utseendet i hemmet, vad man har för något på väggarna.

 

 

Visst ser det ut som ett helt annat rum?! smiley

// Indra – myser i ”nya” hemmet. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...