Inredning & design

Påskgult hemma

image106

 

Så här härligt gula gardiner blev det i köket denna påsk. Jag brukar sällan pynta så där jättemycket inför högtider, men vissa år får jag ett ryck, och det är ju faktiskt ganska roligt när det är klart. Jag älskar gult, det är en glad färg. Men jag skulle nog inte välja att ha den färgen för jämnan, jag är mer för andra färger. Men just därför är det lite extra kul tycker jag, att ha det vid speciella tillfällen, som nu Påsk till exempel. Köket är också det rummet i lägenheten som jag tycker är roligast att påskpynta. Men jag placerade även ut lite gula punkter här och där i vardagsrummet i form av ljus och blommor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image107

 

Det är lite mörkt, men då syns kanske de gula små detaljerna tydligare. Gula kronljus i fönstret och takkronan, blockljus i golvljusstaken och gula primula. Jag valde ett par gardiner med guldfärgade ränder i, eftersom jag inte ville ha direkt klargula gardiner i vardagsrummet. Med tanke på våra svarta väggar så hade hela vardagsrummet sett ut som en Elfsborg- eller AIK-tröja. Hehe!

Påskriset är inte med här, för det har inte blivit klart ännu. Det visade sig att påsen med fjädrar bestod av sisådär ett 40-tal fjädrar utan ståltråd, så nu får jag sitta och klippa till och snurra fast ståltråd själv. Ett jäkla terapiarbete! Men det blir nog fint när det är klart. Jag var i Knalleland i dag och köpte lite småsaker, bland annat små pyttesöta rosa påskkärringar som ska hänga i riset tillsammans med fjädrarna. Bilder kommer senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...