Inredning & design Inredningsprylar

Rött kök för ovanlighetens skull… :-)

red2

En liten kvällsbild på vår adventspyntade matplats… 😉

Vi står mitt i matlagningen här, och det är snart klart, så jag kikar bara in en liten snabbis. Efter maten ska jag sno ihop världens godaste kladdkaka och vispa lite grädde. Det blir en perfekt efterrätt och samtidigt tv-godis ikväll. smiley Men jag är verkligen supersugen på att sätta igång med julgodistillverkningen. Det blir lite nya grejer i år, saker som jag inte testat förut, tillsammans med gamla favoriter förstås. 🙂 Jag lägger upp recepten här senare ifall någon vill prova dem.
En extremt maffig tårta blir det också! smiley

Men nu ska jag dricka ur mitt te och kolla till maten på spisen. Ses lite senare, förhoppningsvis med bilder på en smarrig kladdkaka. (om den blev lyckad…smiley)
Ha en fin kväll alla!

red1

Loxy vilar på matchande röda kuddar i soffan. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...