Djur

Leksakstjuv!

sassieportratt1God morgon därute!:-) Då var det en ny dag, med lika mycket dimma, dis och regn som igår. Man blir ju inte precis peppad till några utomhusaktiviteter precis. Fast nu är ju inte jag någon friluftsmänniska direkt ändå, så jag klarar mig nog… smiley Den här morgonen har jag – som alla andra mornar – ägnat åt att samla ihop alla Loxy’s mjukisdjur som den här lilla herren på bilden har snott och släpat omkring med i hela lägenheten under natten… Hur ofta brukar katter sno leksaksdjur större än dem själva liksom? Jag har då aldrig varit med om det förr, under alla mina typ 25 år med katter. *s* Och under tiden som han går omkring med de där kramdjuren i munnen, så jamar och ylar han som om han var i värsta höglöpet (det är en hane alltså..). Ska vi få sova på nätterna så är jag tvungen att gömma varenda nalle som finns i huset, för han letar upp allt som kan likna ett gosedjur. Vad gör man…? *s* Nån som känner igen det här beteendet, och vet vad det kan bero på? Tokkatt!smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...