Inredning & design Inredningsprylar

Påskriset

ris1

 

Det tog en liten stund innan jag fick ordning på mitt påskris i år. Hur kan man vara så korkad att man säljer fjädrar till påskris utan ståltråd eller något annat att fästa dem med? Som tur var så hade jag ståltråd hemma, så jag fixade till det själv, men det tog ju dubbelt så lång tid trots att jag inte använde alla fjädrarna, plus att jag lyckades ge mig själv ett blodprov som hette duga i tummen med en ståltrådsbit. *suck* Jaja, jag blev ju klar till sist i allafall, och jag tyckte det blev så himla gulligt med dom små rosa påskakärringarna. smiley

 

 

 

 

 

 

ris2

 

 

Jag skulle ha köpt en påse till, men sånt kommer man ju alltid på efteråt naturligtvis. Så nu släpper jag det där påskriset. Jag har en massa annat att göra idag, utöver att fixa till hundratals foton. *s* Framför allt borde jag kanske prioritera påsklunchen. Hehe! Klockan tre kommer mamsen upp och äter med oss, och hon har med sig sin helt underbara sparrisomelett. smiley Tre timmar kvar alltså. Så jag borde kanske sätta igång snart. smiley Måla ägg får nog vänta till nästa påsk. *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...