Vardagsbetraktelser

Dagens påsklunch

easterdinnerkollage1

Så var den här påskaftonen så gott som slut. Vi åt en jättegod påsklunch som vi alltid brukar göra, runt 15-tiden, och egentligen var det meningen att vi skulle ha en fika med cupcakes efteråt. Men vi orkade helt enkelt inte, varken mättnadsmässigt eller pigghetsmässigt. Vi bestämde oss för att ta fikan i morgon på påskdagen i stället, så mamma gick hem en stund efter vi hade ätit och suttit och pratat en stund, och vi gick och lade oss för att vila. Och vaknade klockan 20.00!! Snacka om att sova bort halva dagen!

Jag är fortfarande helt dödstrött, så det blir nog bara till att jag tittar klart på Arkiv X, som går på 6:an nu, och sen går jag och lägger mig. Jag tror för övrigt att jag har den här X-filesfilmen på vhs, så jag får se om jag kollar klart på hela. Det är en bra film, och det var längesen jag såg den, så jag minns inte så mycket av den, men jag kan ju kika på den nån annan gång i såfall.

Några foton ifrån gårdagen har jag inte hunnit med att lägga upp idag, och i morgon blir det också ganska dåligt med tid. Vi ska till Skara och hälsa på Håkans dotter Maria som fyllde år härom dagen. Men jag får se vad jag hinner med fram emot kvällen. Jag måste vara jordens största tidsoptimist, jag tror alltid att jag ska hinna med mer än vad jag gör. *s*

Hoppas ni har haft en fin påskafton. Ha en fortsatt fin kväll och på återseende.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...