Vardagsbetraktelser

Marias födelsedagsfika

birthday-maria1

Som jag nämnde vid ett tidigare tillfälle, så var det så mycket under påskhelgen att jag inte hann lägga in allt eftersom det hände, utan det har fått komma lite på efterkälken, i tur och ordning. I söndags var vi alltså i Skara och firade Håkans dotter Maria som fyllt 24 år.

 

 

 

 

 

 

birthday-maria2

Hon hade dukat upp ett minst sagt frestande fikabord. Hon berättade att det var det som hade blivit över efter det riktiga kalaset, och då törs jag inte ens tänka på hur fikabordet hade sett ut den dagen. smiley Kladdkakan var helt underbar! Jag måste komma ihåg att maila henne någon dag och be om recpetet igen. Sist jag bakade kladdkaka fick vi nästan dricka den ur glas. *skratt* Jag fattar inte varför jag alltid misslyckas med något som alla andra säger att man inte kan misslyckas med. Antingen blir den för torr eller också för lös. Jag får skylla på våran värdelösa ugn. smiley

 

 

birthday-maria3

 

 

Under fikastunden. Marias sambo Micke, Håkan (eller hans näsa i allafall… smiley) jag & Loxy och Mickes mamma och pappa, som var på besök en bit uppifrån landet.

 

 

 

 

birthday-maria41

De här toksöta äggkopparna åkte Håkan iväg och köpte till Maria dagen innan. Vi gav faktiskt ett par likadana till Helén och Jari på långfredagen när vi kom dit på tacokväll, men vi tyckte dom var så himla söta att dom borde passa som födelsedagspresent också. Och till Maria passade dom definitivt, eftersom hon hade upptäckt dagen innan att dom inte hade några äggkoppar. Perfekt! smiley Faktum är att jag tänker köpa ett par likadana till Håkan och mig också. Jag är helt förälskad i de där glada färgerna och små stickade äggvärmarna. *s*

Efter fikat var Maria och jag ute vid hagen och gosade med ett av deras dräktiga travston. Hon skulle föla runt den 28:e, och nu ikväll kom ett sms från Maria, att hon fått ett litet hingstföl idag. smiley Det är rena ”baby boomen” bland Håkans barn just nu. *skratt* I förmiddags kom nämligen också ett sms, och då med beskedet att han dotter Sarah fött en liten son i dag. smiley Så nu har Håkan blivit morfar för första gången. Många roliga nyheter idag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...