Vardagsbetraktelser

Fika hemma hos mamsen..

mamsenfika1

Det är mycket fika för mig nu. Och mycket kladdkaka… smiley Men det var i allafall uppskattat när jag dök upp nere hos mamma idag på förmiddagen och dukade upp nybakad kladdkaka och en skål med vispgrädde på fikabordet, och det var ju jätteroligt förstås. 🙂 Saphira var väääldigt förtjust i vispgrädde kom vi fram till, hon och jag, när vi provsmakade skålens innehåll. =)) Evve däremot, tycker inte lika mycket om det, och hon var inte så förtjust i kladdkakan heller. Men hon hade sitt eget att bjuda på idag. 🙂

 

 

 

 

 

 

mamsenfika2

 

Evelyns egna pepparkakor! smiley Ja, egendekorerade i allafall. 😉 Och sötungen skickade med en pepparkaka hem till Håkan också, som inte var med idag, utan var iväg i mc-lokalen och grejade. Men pepparkaka blev han inte utan i allafall. 🙂 Och inte kladdkaka heller för den delen… *s*

Nu ska jag dona lite här hemma, och plocka fram något gott till middag. Sen är det bli dags för en liten eftermiddagsvila innan det är tid för matlagning. Ha en fortsatt fin dag alla. Ses igen lite senare!

 

 

 

 

 

mamsenfika3

Håkans pepparkakasmiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...