Allmänt

Aktivera med toarulle…

toarulle1

Lite hjärnaktivitet på kvällskvisten. smiley Jag tyckte Loxy skulle ha lite att göra, och visserligen behövs det inte såå mycket hjärnkapacitet för att lista ut hur man får ut bredbar leverpastej ur en hård toarulle…*s* men den rullar undan tillräckligt mycket för att han ska få jobba lite för godiset i allafall. Hehe! smiley

Men mest av allt hade han fullt upp med att hålla koll på dom två loppsäckarna som hemskt gärna ville ha sig en smakbit av HANS leverpastej! smiley Det var knappt så ens jag visste att han kunde låta så mycket. Haha! Men katterna fick sin egen lilla leverpastejbit på behörigt avstånd och så var friden återställd. En stund i allafall… tills Loxy började fundera på om deras leverpastej möjligtvis var godare än hans…
Ja, ni förstår säkert kontentan av det hela… Jag ville att Loxy skulle ha lite att pyssla med medans jag surfade runt en stund. Hur mycket surf-ro tror ni jag har haft? *Skratt*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...