Allmänt

Gråhöstig morgon…

elliot-hostkladd1

 

God morgon därute alla!

 

Då var det måndag igen. Den här helgen har bara försvunnit för min del. Igår fick jag för mig att det var fredag så jag har nog inte riktigt hängt med i dagarna den här veckan.

Jag har precis sagt hej då till min mor som sovit här i natt också. Hon ska snart vara på sjukhuset för en undersökning, vilket är lite skälet till att hon varit här en del den sista tiden och även tillbringat nätterna här. Nu håller jag och alla andra tummarna för att det går bra idag.

Mammas Elliot fick låna Loxys fina tröja i Harley-färger i morse när det var så kallt. 😀 Den har Monica stickat åt honom, och den passar ju perfekt även runt Halloween då just de här färgerna är populära. 😛 Den var en liten smula för kort för Pellisen, men värmde honom jättegott ändå. 🙂 Monica har även Nagelbloggat, en av mina favoritbloggar.

 

Men från det ena till det andra – nu ska jag snart iväg och storhandla. Jag vill gärna bli klar i tid idag så jag kan hämta Elliot vid 12-snåret. Och med tanke på att jag brukar handla några timmar så får jag sätta igång nu. 😛

Hoppas ni får en fin dag alla, och håll era tummar och tår för min kära mor idag!

 

rosabandet2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. nämen vad söt!!! så fina kläder

  2. Virre säger:

    Hoppas allt går bra idag med din mamma! O hennes hund är ju för söt 🙂

  3. Fin Pellis!

Kommentarer är stängda.