Allmänt

En tidig måndagsmorgon…

loxy38

 

God måndagsmorgon alla!

 

Jaha, då var den här helgen slut också. Jag tycker tiden bara rusar iväg. Hoppas verkligen den gör det i januari-februari också, för det är nog i särsklass de värsta månaderna jag vet på året. Mörka, dystra, inget speciellt som ligger framför en förutom våren som är toklångt borta. I mars däremot börjar man ändå ana ett slut på eländet och känna att våren kanske kommer även det här året.

Men nu är det fortfarande december, och trots att det är mörkt, dystert och långt till våren nu också, så har man ju ändå både jul och nyår framför sig – lite roliga saker som bryter av i vintermörkret.

Jisses, här kommer fröken pessimist och babblar på morgonen..haha!

Det blev en tidig morgon för både Håkan och mig idag också. Halv sju puttrade kaffebryggaren och jag begriper inte varför vi har börjat vakna så här tidigt varje morgon. Natten har varit okej – bara några uppvak då och då men jag har fått somna om igen efter en liten stund uppe. Så jag har ändå sovit flera timmar i natt. Vanligtvis är man ju toktrött när man störs av uppvaknande på det där sättet, men med tanke på vad jag har att jämföra med – absolut vaken hela natten – så är det  här ingen större fara för mig. Det räknas som en ”god” natt. 😛

 

Idag ska jag inte baka.. Hehe! Jag måste nog ta en liten paus nu, om inte annat så för att jag inte har plats för mer i frysen. Det får bli en pysseldag idag i stället. Jag har fortfarande inte fått tummen ur och fotat Loxy för julkortet så det måste jag bara göra idag om vi ska få iväg dem i tid före jul. Före den 16:e ska man tydligen posta dem om det ska finnas nån chans att de kommer fram.

Så foto- och bildredigering blir det idag. 😀 Och klockan 10 har vi tvättstugan igen. =))

Hoppas ni får en fin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    go morron, go morron.

    Vilken fin tröja Loxy har på bilden. Den färgen passade verkligen honom… ser ut som en liten söt buse i den, ungefär som ”Emil i Lönneberga!… kram å hoppas ni får en bra dag?!

Kommentarer är stängda.