julhalsband1

Hej på er därute! 🙂

 

I vanlig ordning har jag inte fått gjort hälften av det jag föresatte mig i morse. *s* Det kommer alltid en massa andra saker i mellan. Trevliga saker dock, så det är lite svårt att klaga liksom. =))
Idag kom mamma och Elliot upp efter sin långpromenad, trötta och frusna, och då var det mysigt att få bjuda på varmt kaffe, skinkmacka och lite småkakor. 😀

Men jag har i allafall fått en sak klar idag, och det är Loxy’s julhalsband, som jag tänkte att han skulle få ha – dels på julafton när vi ska iväg hem till Håkans dotter och sambo, och dels när jag fotar honom till julkortet. Som jag liksom skulle göra idag, men det har jag däremot inte hunnit. 😛 Men jag ska ta och kika lite på det nu tänkte jag. Frågan är om jag hinner innan det mörknar, för jag vill gärna ha dagsljus när jag gör det. Jaja, annars får det bli i morgon, men då är det också absolut sista dagen. Typiskt mig! 😉

Han blev i allafall jättesöt i halsbandet och passade så fint med de  här färgglada pärlorna. Jag gjorde en lite annan lösning än jag brukar när jag gör ”finhalsband” till Loxy. I stället för det klassiska låset så sydde jag fast två smala spetsband som man knyter till en liten rosett i nacken. Det såg mycket juligare ut och är lätt att ta av och på. Dessutom håller det bättre. Låsen vill gärna fastna i filtar och liknande och gå sönder, men det gör ju inte det här. Och ändå är själva halsbandet trätt på en tråd som går av om han verkligen skulle fastna ordentligt. Jag ska lägga upp lite av fotona sen när dom är tagna så ni får se hur lillprinsen ser ut i det. 😀

 

Hoppas ni har haft en fin dag hittills och att den fortsätter så.

Jag återkommer lite senare, men nu ska jag bygga upp en liten hemmafotostudio här. 😀

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th december 2009
Filled Under: Allmänt, Pyssel & handarbete, Smycken