Allmänt

Långa mörka dagar gör mig trött….

sassie-njuter1

 

Sassie är i allafall ett praktexemplar när det gäller att se njutningsfull ut. *s* Men katter sover (eller softar) ju mer eller mindre dygnet runt. Och så Loxy då, som är jordens tröttaste vovve typ… 😛 Ibland önskar jag att jag var en katt – eller en Loxy… *s*

 

Hur är det alla? Har ni haft en bra dag?

Jag har precis fått vilat en timme så jag inte brinner av i soffan i kväll igen. 😛 Jag vill i allafall hinna se ”CSI” innan jag blir för trött. Jag begriper inte vad det är med mig den här tiden? Jag är totalt slut på kvällarna och slocknar oftast hur tidigt som helst. Och sen vaknar jag urtidigt på morgonen. Visserligen vaknar jag mycket under natten, men jag sover ju i allafall mellan varven, så jag tror inte att det är orsaken till tröttheten. Jag röstar på årstiden. Det är för lite ljus den här tiden.

 

Men nu ska jag sätta igång med middagen. Idag blir det Korv Stroganof, som det inte blev härom dagen som det var tänkt. *s* Vi tog en skinkmackemiddag den kvällen i stället. Ibland är det skönt att fuska lite. 😉 Igår blev det inte heller lagad middag, eftersom vi hade vännerna här på fika. Vi fick inte in det i dagsplaneringen. Så idag måste vi ha lagad mat.

 

Hoppas ni får en mysig kväll alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. helt sant. det finns inget som en katt (möjligtvis hund) som kan se ut att ha det skönt. ena katten får det tom att se underbart avslappnande ut att ligga på elementet.

  2. Visst är det årstiden och kroppen blir trött när det blir mörkt, men snart kommer våren igen:)

Kommentarer är stängda.