Allmänt Vardagsbetraktelser

Hoppsan…

hoppjerkor-kollage1

 

Jaha, då var vi hemma igen, Loxy och jag. Det var väl inte sådär jättemycket att titta på där vi var idag, men lite nostalgiskt var det dock. Och alltid kul att sticka iväg en sväng med mamsen, syrran och svåger och – Saphira förstås. 😀

Jag tror det roligaste av allt var att fota hela familjen uppe i den DYNGBLÖTA hoppborgen..haha! Regnet öste ner strax innan, men när vi kom ut var det uppehåll. Och snälla moster visade förstås Saphira hoppborgen..hehe! Mamma och pappa fick sig en ordentlig svängom däruppe. *s* Dom två lyckades dock hålla sig på fötter hela tiden. Men efter det här äventyret var det bara att vända hemåt till mormor igen för att byta kläder på Saphira. Men hon hade roligt i allafall. 😛

 

hoppjerkor1

 

Vi stannade inte så länge där nere. Dels gick man igenom allt ganska snabbt, och dels ville jag inte att Loxy skulle bli för trött så här redan dagen efter veterinärbesöket. Han satt dock i sin väska hela tiden och morrade kaxigt på alla som gick förbi. 😉

Vi blev bjudna på kaffe och muffins av…ja, vilka var det? Några ifrån Svenska kyrkan tror jag. Dagens jippo var anordnat av dem i samarbete med AB Bostäder och Kommunen. 

Innan vi stack iväg så bjöd Nicole på nybakad hallonpaj hemma hos mamma som hon haft med sig. Såå gott! 😀 Och som vanligt var det full kaos där innan alla kom ut i det fria från mammas lilla hall, som vanligtvis knappt rymmer två personer. Nu var vi fyra vuxna, ett barn, två hundar och en barnvagn därinne. 😛  Och som vanligt skickade mamma iväg oss i förväg för att kunna kolla allt och gå sist – som hon alltid har gjort, ända sen jag var barn. *s*

 

Men nu ska jag och lilleman lägga oss och vila lite innan Håkan kommer hem och det är dags för middag. Han och två av killarna i gänget som också är kvar i stan, har varit ute i Hofsnäs idag och tittat på bilutställning där.

 

Hoppas ni haft en fin lördag so far. Jag kikar in senare, men recension på en ny kött- och kycklingkrydda jag har köpt. Tror den kan vara riktigt intressant. 😀

 

hoppjerkor2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hehe det blev riktigt härliga bilder detta 🙂 🙂 Jag stjäl en av dom faktiskt 😉
  Usch jag är helt slut ikväll efter denna dagen och allt gott. Känns som om jag skulle behöva sova en vecka *s* Det var ju inte mycket som hände och inte mer än vanligt direkt, men så är det tydligen ibland 😛
  Puss puss

 2. Hej sötis! Föörlåt för att jag inte svarat på dina underbara kommentarer! Jag gör det imorrn:D
  Kolla vilken underbar hemsida jag hittade http://www.rosorpaallt.se/
  Tyvärr var det rätt dyrt men åååh så vackra grejor:D
  Jag skulle vilja köpa badlakanen till mitt framtida spa på mitt B&B:)
  Kramkram<3

 3. Underbara bilder!

Kommentarer är stängda.