Allmänt

Tidig söndagsmorgon…

loxymorgon61

 

God morgon på er alla!

 

Om någon är vaken nu förstås.. 😉 Klockan är bara sju denna söndagsmorgon och jag har suttit på balkongen med mitt morgonkaffe och senaste numret av Digital Foto för alla sedan klockan sex i morse. =)) En dålig sömn-natt med andra ord. Jag har knappt sovit något alls, och vid halvfem-tiden var jag uppe och laddade kaffebryggaren åt Håkan som skulle upp kvart över fem. Så nu har han åkt iväg till jobbet och jag kunde förstås inte somna mer för det. 😛 Så idag blir det nog en lite trött dag fram emot eftermiddagen skulle jag tro. Men idag har jag inga planer på något särskilt så jag får väl satsa på en softarsöndag och hoppas på sömn ikväll i stället. 🙂

 

Men jag planerar att bjuda hit min mor på middag idag igen däremot. Dels för att det alltid är trevligt att ha henne här som middagssällskap men också för min egen skull. 😉 Jag är nämligen jordens slarvigaste vad det gäller mat när jag är ensam, och oftast äter jag inte alls om jag inte har någon annan än  mig själv att laga mat till. Då hoppar jag bara över det, eftersom jag tycker att det är så himla trist att stå och laga mat bara till mig själv. Vilken självdiciplin jag har liksom – inte. *s*

 

Jag tänkte att jag skulle fortsätta att dekorera mina naglar idag också. Jag hann ju, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, med två naglar innan jag skulle iväg igår. Inte så konstigt kanske, för jag har suttit och byggt upp mönster, bland annat i form av blommor, med små rhinstones och satt fast dem en och en. Och det där tar ju lite tid kan man säga. Får se om jag lyckas ta något vettigt foto på dem i dag med hjälp av fjärrutlösaren så får vi se vad ni tycker. 🙂

 

Men nu ska jag gå igenom mina mail och lite annat som jag inte hann med igår, och efter det bör väl Loxy ha vaknat. Kanske. *s* Annars får jag väcka honom, sömntutan. 😀

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

cutecolorsfee11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Vilken mysig blogg du har, jättehärlig design 🙂

  2. Här blev det oxå en tidig morron, pga att jag va super kissnödig. Gick upp ur sängen för att gå på toa och då tittade tjejerna på mig väldigt förvånat å lite sura.. Ville väll ungefär säga ” inte ska vi väll gå ut nu?!” och för att värkligen påpeka att dom inte ville upp, så bäddade saga ner sig ännu mer under mitt täcke. Men när jag kom tillbaka efter toabesöket så va dom glada igen, vi sov till 7.45. Blir en slappar söndag här. Hoppas ni oxå får en mysig söndag, kram

  3. säger:

    Tack så mycket för din kommentar, det värmde verkligen. Jag tycker att din blogg är också väldigt fin! 🙂

    Kram på dig och ha en fortsatt trevlig helg du med! <3

Kommentarer är stängda.