Allmänt

God förmiddag alla!

rosa-pioner-god-middag11

 

Hej hopp därute alla!

 

Det är helt otroligt, men jag har fått sova till halv tio idag! 😀 Jag vet inte vad som har hänt, men det har varit TYST! *s*

Nu sitter jag här och pratar med min mor och med min älskling som precis kommit hem ifrån Såtenäs. Vi ska snart sätta igång och plocka i sär vår soffa här. Min bror ska få den och sen ska vi åka och hämta vår nya soffa – en vit EKTORP! 😀 Äntligen! Jag har velat ha en sån hur länge som helst! 😀 Det ska bli såå himla roligt att få hem den. Nu saknas bara det nya vita soffbordet också. 🙂

 

Köksbordet är också klart snart och då ska ni få se hur hela gruppen blev, med soffa, bord och stolar. Det är verkligen inte klokt så mycket man kan göra med en slipmaskin och lite färg. 😀 Det blir jättefräscht. =))

Men nu ska jag först av allt dricka mitt försenade morgonkaffe och vara lite social här. 😉

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag gick också upp runt halv tio. Skönt med sovmorgon. 🙂
    Roligt med ny soffa!
    Ha en bra dag!

Kommentarer är stängda.