Allmänt

Några bilder från min syster Nikki’s dag…

ems2

 

Hej hej alla!

 

Då var jag hemma igen efter en mysig stund hos min syster Nicole. 🙂

Hon har, vad ska man säga – lite öppet hus idag, så folk kommer och går om vart annat. *s* När vi kom hade hennes killes föräldrar redan varit där, och när vi gick avlöstes vi av hennes barndomskamrater. 😀  Men det är riktigt bra att dela upp dagen så där, för det är ju inte världens största lägenhet.

 

ems4

 

Det bjöds på kaffe och jordens godaste smörgåstårta! 😀 Den var verkligen supergod och dessutom jättefin! Det var hur längesen som helst som jag åt smörgåstårta. Man kanske skulle göra en egen nån dag och bjuda gubben på… 😉

 

ems3

 

Lillasyster och lillebror – Nicole och Dennis vid fikabordet. 🙂

 

ems11

 

Grabbarna Grus, som naturligtvis var överlyckliga över att få träffas och busa loss. 😀 Loxy ligger och sover som en sten här nu och jag misstänker att Boss gör likadant. 😛

 

Jahapp, det blev faktiskt inte så mycket mer foton idag. Jag hade fullt upp med att umgås och äta smörgåstårta. *s* Utav Håkan och mig fick systra en sån där stor utomhuslykta i vitt, något hon tydligen velat ha länge. Vilken tur. *skratt* Men skämt åsido så är dom väldigt fina och jag skulle kunna tänka mig en själv. 😉 Men jag köpte en annan sak till mig själv idag som ni får se senare. =))

Nu ska jag göra min hund sällskap och vila en stund. Jag blir så himla åksjuk i bilen jämt och det tar knäcken på mig. Jag är helt slut efter minsta lilla åktur. Jaja, det får bli en middagsvila nu och så får jag hoppas att grannen håller sig lite lugn. Jag hörde att dom precis kom hem, men det är ovanligt lugnt ändå. Kanske sovtid för barnen?

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Jag kikar in lite senare.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...