Allmänt

En god natt alla!

pellisen1

 

God kväll på er därute!

 

Den här lilla sötnöten har tillbringat dagen här uppe hos oss idag, så han får lov att säga god natt den här kvällen. Lilla sötaste pellispricken! 😀

Hoppas ni har haft en fin kväll. Själva har vi suttit och kikat på ”Efterlyst” och ”Grand Designs” om vart annat. *s* Beslutsångest kallas det. Vi har suttit och zappat fram och tillbaka mellan 3:an och 9:an varenda gång det har blivit reklam. 😛

Annars har det varit en lugn kväll. Jag har inte ens orkat plocka fram något kvällspyssel. Ibland är det skönt att bara sitta och slappa och inte göra nånting. I morgon är det en ny dag och då har jag lite nya projekt på gång. =))

 

Men först ska Håkan iväg och ta sina stygn. Den här gången är det rätt dag. *s* Jag måste erkänna att jag tycker det ser en smula läskigt ut med de där häftklamrarna. Man tycker ju att det borde göra svinont att klippa upp och dra ut dem, men det gör det tydligen inte. Det känns enligt Håkan inte mer än när man tar vanliga stygn. Creepy är det i allafall tycker jag. 😉

 

Men nu är det nattidags för oss  här. Hoppas man får sova i natt också, helst i egna sängen, även om jag såklart hoppas att Håkan får sova också. Förövrigt så börjar jag bli ganska van vid soffan. *s*

 

Ha en fortsatt mysig kväll alla och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon bitti igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Godmorgon! Här kom det snö igår kväll. Jag skulle helst vilja vara inne hela dagen och bara mysa, men det går inte jag ska ha diskursanalysseminarie på universitetet idag.

    Hoppas du får en bra dag och vilken mysig bild på pudeln! Min Clara säger att när hon blir stor, då minsann ska hon ha fem pudlar så det så! 😉

    Kram kram!

Kommentarer är stängda.