Allmänt

Årets bröllop idag! :-)

viktoriadaniel1

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Idag kom regnet som vi trodde skulle vara här igår. Håkan skulle egentligen varit iväg hos kompisen i dag och fixat med hans hus, men det blev inställt på grund av vädret. Jag tror det var ganska smart. Inte bra att kliva omkring på tak i ösregn. 😉

Dagens göra är tv-tittande. 😀 Jag vet, kompisen Veronica har redan sagt det – helt plötsligt förvandlades jag till en 200-åring som sitter och glor på kungafamiljen och alla andra kungligheter på bröllop en hel lördag. Haha! (snäll kompis jag har va..*skratt*) Men jag älskar faktiskt vår kungafamilj, jag tycker dom är jättefina och bra representanter för Sverige. Dessutom är det roligt att titta på alla vackra kläder och saker runt omkring deras liv som är så långt borta från ens eget. Det finns säkert negativa saker att säga om monarkin också, men jag är i allafall positiv till den. Och även om jag kanske tyckt att det varit lite väl mycket bröllopsrelaterat på tv, tidningar och alla media de senaste veckorna och inte följt med så mycket i det – idag ska jag i allafall se årets händelse. 😀

 

wedding01c1

 

Faktum är att jag har försökt få in ett blogginlägg här sedan typ 10 i förmiddags, men jag blir hela tiden avbruten av olika saker på tv som jag vill se. 😛 Men nu ska jag försöka posta iväg det här och önska er alla en fin dag idag, oavsett om ni ska sitta och titta på bröllop på tv, kanske live i Stockholm eller göra något helt annat. =)) Jag kanske bloggar lite under dagen med olika synpunkter på det som händer, men det finns på-plats-bloggare som gör det mycket bättre än jag. En som jag gärna rekommendera är Ebbas blogg. Vill du ha information, följa med i allt som händer, titta på foton, livesändningar och veta det sista av det senaste så ska du kika på Sajten Det kungliga bröllopet som Ebbas blogg är en del av. Även aftonbladet.se rapporterar från bröllopet genom både artiklar, minut-för-minutbloggar och liknande.

 

wedding01a2

 

Lite kort ser dagen ut som följer:

 

14.00 Gästerna intar sina platser i kyrkan.

15.30 Vigseln börjar.

16.40 Kortegen lämnar storkyrkan.

18.00 Victoria vinkar från Lejonbacken.

19.00 Festen på slottet börjar.

 

wedding66ty

 

Nu ska jag förbereda för Håkans och min lunch, idag blir det Ciabatta fyllda med salami, mozarella, rödlök och tomat idag. 😀

Ha en härlig dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...