Allmänt

Snart dags…

cfee58313134518f

 

Då var det snart dags! 😀

 

Ebba von Sydow sticker precis iväg till kyrkan för att vara tv-tittarnas guide under vigseln, och gästerna har börjat anlända till Storkyrkan.

Jag tycker det ska bli otroligt spännande att se alla klänningar idag, inte bara själva brudklänningen. Igår på konserten och den efterföljande festen visades det ju upp massor av vackra aftontoaletter, så man kan ju bara gissa sig till vilka skapelser man får se idag, på själva bröllopsdagen.

Vitt ska det ju hur som helst inte vara, för att inte konkurera med bruden, men igår var det förstås fritt fram, och jag måste bara slänga in en bild på underbart vackra Madelene och hennes fantastiska klänning hon bar under gårkvällen.

 

untitled6

 

Den här klänningen skulle jag kunna tänka mig att gifta mig i. 😀

 

10 minuter kvar tills de prominenta gästerna väntas anlända till kyrkan, så nu ska jag följa med lite på tv’n igen. 😀

Ha det så gott därute alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...