Allmänt

Nyinköp och ny header – efter typ 8 år! :-D

God morgon på er alla denna regniga måndag!

Det har verkligen tokregnat i natt här hos oss. När man vaknar och tror att någon häller ut en hink vatten utanför fönstret så är det hyfsat blött ute. 😛 Jag hoppas verkligen att vi får lite värme och sol snart för nu har det varit tråkigt väder lite väl länge.

***

Igår satt jag och ägnade timme efter timme åt att lista ut hur man ändrar sin header här på bloggen, något som jag utan problem gjorde redan för 10 år sedan, men vad hjälper det när man har teflonminne. Haha! Därav min typ åtta år gamla header som jag äntligen lyckats byta. 😛 Får se om jag kanske ändrar på temat också efterhand, men än så länge är jag fortfarande förtjust i mitt rosablommiga. 🙂

***

Samtidigt fixade jag till min systers blogg med ny header och nytt tema. Hon har bloggat mycket förr, och har återupptagit det igen. Så vill ni läsa om träning, hårprodukter och bebisförväntan så ska ni kolla in andariel.nu.

***

***

Senaste shoppingen då. 🙂

Denna väskan klickade jag hem efter timmars letande på alla ”vanliga” sidor, men den var slut precis överallt. Utom i en webbutik som hette Skoplejset. 😀 Där lyckades jag lägga vantarna på denna ursnygga, fjäderlätta och praktiska väska som definitivt kommer att få göra tjänst i alla möjliga situationer, inte bara som träningsväska. 450:- kostade den.

Ett annat inköp var denna ursköna tränings/mysdress från jhnsport som just nu har sommarkampanj på massor av varor. Den här finns i mängder av färger och mönster och eftersom den bara kostade 349:- så kommer jag helt klart att klicka hem en svartrosa också. 😀

***

Förutom dessa två inköp så har jag även fått hem en hel del underbara hud- och hårvårdsprodukter, men det får jag återkomma till i ett annat inlägg. Nu ska jag ta mig en kopp te och sen är det dags för vovvepromenad. Idag har vi fastedag så det gäller att hålla sig sysselsatt så man inte sitter och känner efter och inser att man faktiskt är lite småhungrig. 😛


Ha en kanondag alla, trots regnet! Om väderprognoserna stämmer, (mohahaha) så kommer högsommarvärmen tillbaka till helgen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...