Allmänt

Ny vecka igen…

kaninmorgon1

 

God morgon på er därute!

 

Då var det måndag igen och en ny vecka. Jag försvann igår som ni kanske märkte. Jag fick nämligen jordens migrän frampå eftermiddagen, och kvällen var inte nådig. Vi började kika på ”Love actually” på 3:an men jag var helt enkelt tvungen att ge upp och gå och lägga mig i stället. Sen har jag tillbringat halva natten ute på soffan, men jag fick i allafall sova några timmar så idag känner jag  mig lite bättre. Men helt okej är det inte, så idag måste jag bara ta det lugnt, hur mycket jag än vill göra.

Tvättstugan kan jag dock inte hoppa över idag. Jag missade sista tiden så vi drunknar i tvätt här. Och Håkan är ju inte direkt kapabel att släpa ner tvättkorgar och dylikt med kryckorna i högsta hugg, så tvättning blir det hur som helst. Men man kan ju faktiskt ta det lugnt och låta bli att stressa i tvättstugan, även om jag är rätt duktig på att hetsa upp mig därnere och göra allt i racerfart. *s*

 

Men det är inte förän klockan 10, så först ska jag ta mig en kopp kaffe till och mjukstarta dagen. Hoppas ni har haft en bra natt och en mysig morgon alla. Och får en fin dag förstås! 🙂

 

På återseende lite senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    nä, fy…. dumma migrän! Tycker synd om dig som får de så ofta. Men du får vila så gott de går å krya på dig!

    Jasså, du ska tvätta idag. De slipper jag (ler). För M tog hand om våran hög med tvätt igår, så skönt att slippa.

    KRAM

Kommentarer är stängda.