Allmänt Personligt

Grattis Håkan på födelsedagen!

birthdaydarling1

 

God morgon på er!

 

Och god morgon & Grattis min älskling som fyller år idag! 😀

 

Det har varit en riktigt mysig morgon ute på balkongen i det fina morgonvädret med kaffekoppen, en perfekt start på dagen. Det verkar onekeligen som om SMHI ska ha rätt den här gången. 😉 Det ser ut att bli en riktigt fin måndag. Hoppas bara det håller i sig, det hade nog varit den bästa födelsedagspresenten för Håkan tror jag. *s*

 

Appropå hans födelesdagspresent, så har jag haft ett litet he***ike rent ut sagt att hitta det han önskat sig. Eller ja, önskat och önskat, jag visste i allafall vad han gärna ville ha. 🙂 Men naturligtvis var just hans variant av den här saken näst intill omöjligt att hitta. Men jag lyckades till slut! 😀

 

polyviscose_scottish_national_tartan

 

Det han ville ha var nämligen en kilt – men inte en mekkilt utan en riktig, grön skotskrutig kilt. Och av någon märklig anledning är dessa, som ju faktiskt är den mest naturliga varianten, hur svåra som helst att få tag i. Jag har hittat några olika ställen, men de flesta var för…ja, ”dassiga” på nåt sätt. I filttyg med fransar och prylar och det var inte något sådant jag var ute efter. Men så hittade jag den här – på Scottish House – och det var precis vad jag var ute efter. Men tyvärr blir den lite försenad, så jag fick ”ge” Håkan hans födelsedagspresent via en bild på datorn…haha! Jaja, den är här om några dagar, och det ska bli sjukt spännande att se hur han ser ut i den. =)) Vi köpte en mekkilt till en av killarna i klubben när han fyllde år, och jag tycker det är såå himla tufft med de här kiltarna. 😀

 

ccnewyear2

 

Nu ska jag planera för dagen här, och ta mig den där andra kaffekoppen innan jag sätter igång.

Ha en jättefin dag alla – det ser ju faktiskt ut som det skulle bli en sån idag. 😛

 

Må så gott och på återseende!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hälsa och gratta honom så mycket från oss. Hoppas ni får en härlig dag.
    Kramar

Kommentarer är stängda.