Allmänt

God morgon därute!

loxy-morgonkvist2

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag. Det har varit lite si och så med sömnen i natt, men jag fick i allafall sova ordentligen efter fem nångång och fram till kvart över sju ungefär. Nu har jag fått druckit en kopp kaffe och ska snart göra i ordning tvättkorgen. Vi har tvättid klockan 10 idag. Jag vet, men det var faktiskt en hel vecka sen sist. Det känns verkligen som om vi tvättar jämt. Nu sist hade vi dock dragit på det för länge, och hade en jättetvätt. Det slipper vi idag i allafall.

Håkan ska iväg och byta avgassystem på bilen idag. Jag vet inte om ni minns att jag berättade det, men vårt avgassystem på bilen rasade när vägarna var som rena puckelpisten i vintras, och är bara hjälpligt fastsvetsat nu. Så härom dagen inköptes ett nytt och idag ska det på. Känns lite bättre än att riskera att tappa det när man minst anar det.

Nu ska jag kika runt lite på bloggar och mail och sen är det dags att sätta igång här. Det blir lite pyssel i köket i dag samtidigt med tvättstugan. 😀

Ha en jättefin dag alla, och på  återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...