Allmänt

Tuggpellar… ;-)

tuggpellar1

 

God förmiddag på er!

 

Det är knappt jag tror det är sant, men jag fick hela TVÅ timmars sömn på morgonen så nu är jag äntligen lite piggare. Förmodligen måste jag börja pejla in barnens sovtider nere hos grannen och passa på att sova själv då.

Hoppas dagen varit bra so far. Det är ju inte speciellt varmt idag precis, men en underbar höstdag för övrigt. 😀 Jag tog precis en tur ner till mamsen för att byta ett par ord med henne men hon var inte hemma. Så jag stal Elliot…hehe! 😉 Alltså, jag avskyr att komma dit och knacka på och så blir han tokglad – och så går man bara igen. Usch, det är jättehemskt att se hans glada svans sjunka ner mellan bakbenen i takt med nosen som nästan vilar på golvet. J***a hundar! *skratt* Dom vet minsann hur dom ska fjäska in sig. 😉

Hur som helst så fick han följa med oss hem och ligger nu med Loxy och tuggar på ”bra-för-tänderna-ben”. 😉  Nu hoppas jag att mamma dyker upp i tid så hon kan följa med till min syster Nicole idag. Vi åker vid 13-tiden så förhoppningsvis är hon hemma innan dess.

Nu ska jag förflytta mig in i nagelhörnan en stund. Första delen av dagen har jag ägnat åt att måla första strykningen på köksbordet. Åhh, det kommer bli såå fint! 😀
Men nu är det Halloweennaglar som gäller… 😉

 

Ha en fortsatt jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...