Allmänt

Ingen rolig lördag…

magsjuk1

Hej på er alla!

Det blev ingen rolig dag för mig och maken igår. 🙁

Som jag skrev på morgonen, så väntade jag bara på att han skulle komma hem ifrån jobbet för vi skulle åka iväg och köpa lite småsaker till maskeradfesten på kvällen. Nu när det hela är över så kan jag ju avslöja att det vi lagt undan per telefon var vampyrtänder, svarta peruker och vita ögonlinser. Men när hjärtat kom hem så hade han med sig en mindre trevlig sak, nämligen maginfluensa. Han hade själv varit vaken hela natten på jobbet, och först så hoppades vi på att det bara var nåt dåligt han ätit eller liknande. Men det blev inte bättre trots flera timmar i sängen så vi fick ställa in vår festkväll. Och med facit i hand i dag så var det nog lika bra, för i natt åkte jag på samma sak. Så risken fanns väl att vi hade smittat ner hela festen om vi varit där.

Så idag är jag helt slut, efter nästan hela natten på hjärterummet. Och Håkan är väl nästan lika trött han, efter först sin egen sjuka natt och sedan en natt till där han störs av mitt springande. Usch vad det är hemskt med magsjuka! Jag har kommit fram till en sak som borde ha slagit mig för längesen, nämligen att jag måste lida av emetofobi (spyskräck) för jag tycker det är så himla otäckt! 🙁 Och jag kan i princip börja må illa bara för att jag är rädd för att må illa. Det är verkligen bland det värsta jag vet!

Idag ska jag i allafall ta det lugnt och bara vänta på att bli bra. Det är ju inget man kan göra precis, mer än att just..vänta. Sova möjligtvis, och det lär jag nog göra efter den här natten.

Ha nu en kanonfin dag alla och så återkommer jag när jag vilat lite.

sjuk3

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Men kära du, vad otäckt! Och trist att ni även missade en maskeradkväll på grund av maginfluensan, det som är så roligt! Ja, alltså, maskerader, inte maginfluensor! ;D Krya på er massor, båda två!

Kommentarer är stängda.