Allmänt

Fest ikväll! :-)

lillis13

God morgon på er alla!

Då var det lördag då, en riktigt kall sådan än så länge. Men det ser ut som om vi skulle få en fin dag idag också, även om frosten fortfarande ligger vit på granntaket. Lilleman är inte road av kylan som kommer nu, men han har som tur är gosiga tröjor att värma sig i, som plockas fram ur lådorna nu. 🙂

Så fort hjärtat kommer hem nu på förmiddagen så ska vi iväg och införskaffa lite småsaker till kvällen. Det är nämligen dags för ”årets grej”! 😀 Kompisen Virre ska ha en jättefest ikväll, en kombinerad födelsedagsfest/maskerad/halloweenfest och det ser ut som att hela vårt gäng ska dit. Hur kul som helst!! 😀 Får se vad vi lyckas åstadkomma i utklädselsväg, H och jag. 😉 Hinner jag, så blir det foton senare. Jag ska i allafall ta med mig kameran till festen ikväll. 😀

I eftermiddag ska jag iväg hem till mamsen en sväng på fika och för att träffa en bekant från Göteborg som kommer hit idag. Men med tanke på festen ikväll så blir det bara en snabbis innan jag måste hem och fixa i ordning mig.

Men nu ska jag ta och sno ihop nån kaka eller liknande att ta med mig bort till eftermiddagsfikat. 🙂 Ha en kanonfin lördag alla, och så kikar jag in lite senare!

rosabandetlogga1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilken tur att han har snyggaste tröjan att hålla honom varm!

Kommentarer är stängda.