Allmänt

Vitt av frost idag…

snowmorning14

God morgon på er alla denna soliga men kalla fredag! 🙂

När jag klev upp i morse var det vitt ute. Dock inte av snö men nog av frost, och det fick mig att tänka på förra årets toksnöiga vinter. Det var ju knappt man kom fram på vissa ställen periodvis, och hela området här uppe var begravt i snö. Vintern kom ju dessutom väldigt tidigt förra året, så den kändes ju så himla lång! Vi får väl se hur det blir detta året. Hur som helst så har vi i allafall haft en väldigt fin höst hittills tycker jag. 🙂 Idag är det en sån där perfekt höstdag, med blå himmel, strålande sol och röda brinnande träd överallt. Ja, många träd har väl tyvärr tappat sina löv nu men några finns kvar i allafall. 😀

Hur som helst – nu ska jag starta upp nagelrummet och börja förbereda mig för dagens första nageljobb. 😀 Förhoppningsvis hinner jag med en promenad med lilleman i mellan jobben idag. Det är alltid skönt att komma ut på en liten tur innan man sätter sig några timmar igen.

Hoppas ni får en kanonfin fredag därute alla! Jag återkommer lite senare, kanske med lite foton beroende på vad det blir idag. 🙂

rosabandetlogga1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...