Naglar Skönhet & hälsa

Lite fler tips! :-)

hostnaglar2

God eftermiddag på er alla!

Kikar in en sväng och önskar er en fin kväll innan jag fortsätter med mitt här hemma. Det har varit en riktigt fin dag idag, med sol och blå himmel även om det varit ganska kallt – enligt mitt sätt att se det i allafall. 😛 Jag har haft fullt upp i nagelrummet, och ska fortsätta ännu en stund innan jag är klar för dagen och då ska jag flytta upp i vardagsrummet och hoppas på något bra på tv’n.

Ovanstående naglar är inte från idag utan från tidigare i veckan. Eller rättare sagt – jag gjorde en påfyllning på dessa tidigare i veckan, byggde dem gjorde jag för flera veckor sedan. 🙂

hostnaglar3

Det här är nämligen ett perfekt exempel på naglar som har blivit väl vårdade och omskötta med olja. Det är fyra veckors utväxt som dock bara syns som en svag rand. 😀 Jag önskar att alla kunde förstå hur viktigt det faktiskt är med oljan, inte bara för att få näring och fukt till nageln, utan framför allt för att konstnaglarna ska hålla så bra som möjligt. Många hoppar över oljan för att dom tycker det känns onödigt men det är ju faktiskt en av förutsättningarna för att man ska få behålla sina konstnaglar så länge som möjligt. Det syns väldigt tydligt vilka som använder olja och vilka som inte gör det när man sitter med en kunds naglar.

De flesta tycker att det är tråkigt när det blir utväxtkanter och släpp. Självklart är det största ansvaret nagelterapeutens, som ska göra så bra naglar som möjligt. Men med rätt hemmavård av naglarna så förlänger man hållbarheten avsevärt.

Så snåla inte på oljan om du vill att dina konstnaglar ska hålla sig vackra så länge som möjligt! 🙂

Ha nu en mysig kväll alla! Jag återkommer lite senare, när jag är färdig i nagelrummet för idag.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...