Naglar Skönhet & hälsa

Nya nagellack i höstens färger!

hostlack1

 

Härom dagen när jag var inne i stan så tittade jag in en sväng på Åhléns och kikade på lite nagellack. Jag var sugen på några nya höstfärger men just såna färger tycker jag är jättesvårt. Jag är ju mer för ljusa pastelliga färger, vilket syns tydligt i min lackhylla. Hehe! Massor med rosa, ljuslila och creméfärgade lack. 😛

Men nu ville jag som sagt ha lite mörkare lack och efter en runda inne på sminkavdelningen så hade jag valt ut dessa fem lack från Viva la Diva. Jag har aldrig vågat köpa dem tidigare, jag har trott att det bara är ett billigt lack med dålig täckning och hållbarhet. Men så har jag sett att min bloggvän Monica har använt de här lacken mycket till sina otroliga naglar, så nu gav jag mig på dem för första gången. För övrigt hittade jag inga färger i något annat märke som jag gillade eller till såpass bra pris att man kunde köpa flera stycken. Minilacken från Mavala och Depend har jag alla färger som finns redan.

 

Men nu blev det som sagt fem nya lack. Och jag köpte nr. 76, 39, 110, 44 och 34. Jag lägger upp foton efter hand jag har använt dem, så ni får se hur de ser ut på.

50:- styck kostade dessa lack, på Åhléns.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Gillade den fjärde färgen. 🙂 Riktigt fin.

  2. Cherlindrea säger:

    Sandra: Hej du. Vad trevligt att du har så många läsare. Synd att du inte lämnar din adress så man kan kika in hos dig. Men nej, jag annonserar inte för pengar även om jag inte ser felet i det om jag nu hade gjort det. Jag har dock pengar så jag klarar mig. Men jag är affiliator och därför lägger jag upp lite olika annonser här på bloggen. De flesta stora bloggare har annonser på sina bloggar som du kanske har sett. Min blogg har redan väldigt många läsare den också, så jag har inget behov av att uppmärksammas av någon annan medelstor blogg.

    Ha det så bra!
    Mvh//Indra

  3. säger:

    Jättefina!! Jag tror den turkosa hade varit snygg på!!

  4. Cherlindrea säger:

    Millan: Ja, jag har inte testat dem än, men den turkos är den häftigaste tycker jag. 😀 Ska bli tokkul att se den på.

Kommentarer är stängda.