Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Vovvebesök idag! :-)

vovs0

God kväll på er alla!

Sitter uppkrupen i soffan och kikar på Änglar & demoner och slösurfar på laptopen samtidigt. 🙂 Jag har inte sett den tidigare och jag har inte hängt med riktigt från början, så jag har inte kommit in i den ordentligt. Men den verkar bra, så jag får nog ta och titta på den nån annan gång tror jag. 🙂

***

vovs1

***

Min syster Nicole kom hit ikväll som bestämt, tack o lov så har jag klarat kvällen utan några större problem. Jag hoppas det fortsätter så, för jag vill inte gärna vakna med migrän i morgon också. Men det blev inte sent, för systra mi skulle ut och äta och det passade mig bra ikväll när jag var lite slö. Men hon hade med sig sin kompis ikväll, och hon i sin tur hade med sig två ljuvliga små varelser – Sheela och Ayla. 😀 Två småtöser som charmade mig totalt, och Loxy hade nog också riktigt kul även om det var en hel del morrande i början och lite då och då under kvällen. 😛 Men det är så roligt när han får träffa likasinnande små vovvar, det händer inte så ofta tyvärr. Jag känner helt enkelt inte så många chiägare här i Borås, och de få jag känner träffar man inte så ofta som man skulle vilja.

Men här kommer i allafall en liten bildsvit på de två sötnosarna som hälsade på ikväll. 😀

***

vovs2

***

vovs3

***

vovs4

***

vovs5

***

vovs6

***

Det är perfekt när vi har en liten trädgårdstäppa att släppa ut vovsen i. En större hund hade förmodligen bara klivit rakt över staketet och ut, men de här små kan man ju lugnt släppa ut. Möjligtvis skulle lilla black & tan-färgade Ayla kunnat hoppa ut, för hon var som en studsboll. 😀

***

vovs7

***

Sajja tillsammans med sina små skyddslingar. 😀

***

nikki-idag1

***

Syster Nikki var glad som vanligt, trots att hon hade huvudvärk. Är det något som går idag tro? Hon hittade lite söta örhängen ibland mina nya par som ska finnas i nagelhörnan och lade beslag på dem. 😀 De var jättegulliga flera på rad så där tyckte jag. Lite svårt att se här på bilden men jag ska fota alla örhängen lite mer noggrant senare.

***

nikkis-nailz1

***

Naglarna idag blev starkt turkos, med den nya glittergelén Peacock från Light Elegance. Underbar! 😀 Dessutom satte jag en liten svart slingrig nailsticker på varje ringfingernagel. Tyckte jag var lite sött. 🙂

Nehepp, nu ska jag sluta babbla och titta på de sista minuterna av filmen. 🙂 Ha en fortsatt fin lördagskväll alla och på återseende i morgon igen!

Sov så gott när det blir dags för er!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Va mysigt med så många hundkompisaR!! 🙂

Kommentarer är stängda.