Allmänt

Lillasyster på ingång!

nikki24

God lördagseftermiddag på er alla!

Det börjar närma sig sen eftermiddag och det är först nu jag börjar känna mig som en människa igen. Jag vaknade med hemskemigrän i morse och trodde jag skulle få tillbringa minst ett dygn i sängen. Men nu är jag lite bättre som tur är. Min lillasyster Nicole och jag hade nämligen bestämt oss för att ses ikväll, och jag vill ogärna behöva avboka det. Men det får nog bli en ganska lugn kväll för min del. Väntar mest på det smarriga fikabrödet hon ska köpa med sig när hon kommer…hehe! Vaddå, det är ju lördag jue! 😛

Men hon kommer inte dyka upp än på nån timme, så jag ska lägga mig på soffan en stund först och hoppas att jag piggnar till en smula. Sen får det bli kaffe och Treo så man håller trötthet och huvudvärk någorlunda i schack.

Ha en fin lördagseftermiddag alla! Jag återkommer senare om inte min syster tjatat hål i skallen på mig.. 😉

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Hej vännen,

  Hoppas att du mår lite bättre så här på kvällskvisten.
  Det var länge sedan nu sen jag kommentarade något, men jag är här varje dag och kikar in.

  Jösses vad duktig du har blivit när det gäller nagelbiten.
  Superfina arbeten, önskar att jag bodde närmre dig så att jag kunde bli din kund, men det är lite långt att åka från Stockholm till dig för att fixa naglarna.

  Hoppas att allt är bra i övrigt och att ni trävs i lägenheten.

  Massor av kramar
  H

Kommentarer är stängda.