Allmänt

Dagens Vill ha – Gummistövlar från Viking Footwear

vill-ha-rubberboots1

 

Dagens Vill ha – eller snarare Behöver ha – är ett par gummistövlar i den här stilen. Jag har vid ett flertal tillfällen sett denna modellen fast enfärgad i ljust rosa. Nu fick jag ett tips av Helén att gå in och kika på Viking Footwear där dom kanske kunde ha dem jag letade efter. Det hade dom tyvärr inte, men jag hittade dessa två paren i stället som jag blev riktigt förtjust i. Framför allt de vita med några svarta stiliserade blommor på, som jag har kikat på tidigare.

 

Men jag hittar inte någon återförsäljare av Viking här i Borås. Det finns en sökfunktion på sidan där man ska kunna spåra upp återförsäljare, men antingen finns det inga eller också funkar inte sökningen för mig. Jag får i allafall inga träffar alls när jag provar.

Hur som helst så måste jag verkligen ha ett par nya stövlar, för idag när jag var ute i regn och snöslask i mina gamla stövlar så var jag mer blöt om fötterna än vad jag hade varit i ett par foppatofflor typ. *s* Men så vill jag ju ha ett par Uggs också, så frågan är – vad ska jag välja först? 😛

 

Hmm…jag kanske ska önska mig ett par i present… Jag fyller ju faktiskt år på torsdag. 😉

 

Vilket par, om något, skulle ni ha valt?

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Malin L säger:

  Jo det kan nog behövas stövlar..
  O mode är det oxo ..
  Vad har du för några stövlar nu ?

 2. säger:

  Åh jag vill med ha! Mina har börjat spricka redan och dom här var högre i skaftet. Guuud så snygga dom var! 🙂 Så du är ute efter Uggs? Jag har alltid spytt galla över dessa skor sen dom kom ut och tyckt att de liknar ett par tofflor, men hmmmm…. Modet kommer ikapp än och visst har jag med börjat sukta 😉

 3. Cherlindrea säger:

  Malin L: Ja, jag ränner ju omkring i skogen med min hund dagligen och det känns som att ett par gummistövlar är det enda rätta i den här j*a leran. 😛 Jag har ett par rosablommiga stövlar nu, men kvalitén var inte den bästa på dem har jag upptäckt. Dom har spruckit både här och där och jag har bara haft dem i ett år. Lite dåligt tycker jag.

 4. Cherlindrea säger:

  Nicole: Ja, just det! Du köpte ju låga stövlar. Men herregud, har dom redan börjat spricka?? Då var dom ju ännu sämre än mina rosa. Du har ju inte haft dem länge alls.
  Uggs ja…haha! Jag hade samma åsikt som dig i början, men nu har jag trånat efter såna sen sent i somras typ. Det finns ju faktiskt riktigt snygga kopior för typ en 10del av priset. Äkta Uggs ligger ju på runt 3000:- så frågan är om jag har lust att lägga det på ett par stövlar? Har du sett de färgade Uggsen på Melba? Hur söta som helst! Ljusrosa, ljusblå m.m. 😀

 5. Malin L säger:

  Ja jag håller med. De stövlarna ser bättre ut än vad de är. Inte för jag vet vad de ska användas till, men inte i skogen iaf.. Skulle själv vilja ha Viking retro, men de är såååå dyra. Man vill ju inte förvara dem i bankfacket pga priset .. 🙂

Kommentarer är stängda.